Dobrodošli na naši strani PARTNERJI, ki je dokaz naše neomajne predanosti podjetju TARABOSS. Verjamemo v moč sodelovanja, zato dosledno združujemo moči s strokovnjaki za notranje oblikovanje, da bi ustvarili neprekosljivo izkušnjo storitev. Ta partnerstva so temelj naše zaveze, da našim cenjenim strankam zagotovimo najboljše. S harmonično sinergijo zagotavljamo, da bo vaše potovanje z nami preseglo pričakovanja in utelešalo odličnost na vseh področjih notranjega oblikovanja.

LOGOTOWOOD

Predstavljamo vam našega cenjenega partnerja LOGOTOWOOD – vizionarskega ustvarjalca izjemnih ročno izdelanih umivalnikov in lesenega pohištva po naročilu, ki je skrbno izdelano, da krasi vaše bivalne prostore. Njihovi obrtniško izdelani izdelki iz skrbno izbranega slovenskega lesa so v sozvočju s prirojeno lepoto narave. Veseli nas tesno sodelovanje z LOGOTOWOOD, s katerim bomo še okrepili svojo zavezanost k zagotavljanju neprimerljive vrednosti našim strankam v okviru tega dinamičnega partnerstva.

ALESTIMO

Podjetje, katerega vizija je izboljšati posebne trenutke prostega časa z dodano vrednostjo izdelkov, ki odlično dopolnjujejo dogodke, kot je kajenje cigar ali uživanje v izbranem žganju. Njihova notranja oblikovalska ekipa si prizadeva ustvariti združitev tradicije in sodobnih potez, ki oblikujejo edinstvene oblike izdelkov, ki izstopajo in pritegnejo vaša posebna čutila, medtem ko uživate v interakciji z njimi. Oblike so navadno izdelane iz vrhunskih materialov ali pa se jih dotakne nežna roka, ki se premika po teh krivuljah in oglašuje dušo izdelka, ki pozneje posreduje čustva ljudem, ki spoznajo, zakaj ti predmeti obstajajo.