Dobrodošli v našem programu za distributerje! V podjetju TARABOSS cenimo močna partnerstva in verjamemo, da bomo svoj doseg razširili s pomočjo predanih distributerjev, kot ste vi. Potencialnim distributerjem ponujamo dve privlačni možnosti:

Možnost 1: distribucija na debelo

Ste pripravljeni, da svoje podjetje dvignete na višjo raven? Z našo možnostjo veleprodajne distribucije lahko naročite naše izdelke po posebni znižani ceni. Če želite postati veleprodajni distributer, preprosto oddajte minimalno naročilo v višini 3000 EUR. Ta možnost vam omogoča, da naše izdelke hranite v svoji zalogi in jih distribuirate v svojo mrežo ter tako povečate svoj potencial zaslužka. Za več informacij se obrnite na nas.

Možnost 2: Dropshipping Partnerstvo

Iščete prilagodljiv distribucijski model brez težav? Razmislite o tem, da bi postali naš partner za dropshipping. Kot dropshipperju vam ni treba skrbeti za upravljanje zalog ali logistiko pošiljanja. Preprosto promovirajte naše izdelke na svoji platformi, sprejemajte naročila strank, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo. To je priročen način zaslužka provizij brez začetnih stroškov ali tveganj v zvezi z zalogami. Postanite naš partner za dropshipping.

Možnost 3: Oblikovanje in izdelki po meri

Ne glede na to, ali iščete unikaten izdelek, personaliziran predmet za dekoracijo doma ali po meri oblikovan dodatek, je naša ekipa usposobljenih obrtnikov tu, da uresniči vaše zamisli. Zavedamo se, da ima vsakdo svoj okus in slog, zato ponujamo široko paleto možnosti, ki jih je mogoče prilagoditi. Pišite nam na hello@taraboss.com

O nas in našem delu

V podjetju TARABOSS smo ponosni, da ponujamo visokokakovostne izdelke, ki so našim strankam všeč. Naša predanost odličnosti in zavezanost k zadovoljstvu strank nas odlikujeta v panogi. Če želite izvedeti več o našem poslanstvu, vrednotah in široki paleti izdelkov, ki jih ponujamo, obiščite našo stran O nas.

Zakaj izbrati Nas?

  • Kakovostni izdelki: Skrbno izbiramo izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in funkcionalnosti. Naša zavezanost k odličnosti zagotavlja, da bodo vaše stranke prejele izjemne izdelke.

  • Konkurenčne cene: Ponujamo konkurenčne veleprodajne cene in provizije za dropshipping, kar vam omogoča, da povečate svojo dobičkonosnost in hkrati zagotovite vrednost svojim strankam.

  • Podpora pri trženju: Kot naš cenjeni distributer boste prejeli trženjsko gradivo in podporo za učinkovito promocijo naših izdelkov. Zagotovili vam bomo orodja, ki jih potrebujete za uspeh.


Pridružite se našemu distribucijskemu programu še danes!

Če želite izkoristiti prednosti našega programa za distributerje, preprosto izberite možnost, ki najbolj ustreza vašim poslovnim potrebam. Ne glede na to, ali se odločite za veleprodajo ali postanete dropshipping partner, smo navdušeni, da se lahko skupaj z vami podamo na to pot. Naredite naslednji korak k širitvi svojega poslovanja in se nam pridružite kot cenjeni distributer. Če želite začeti, izpolnite obrazec za prijavo distributerja, naša ekipa pa bo takoj pregledala vašo prijavo.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatno pomoč, se obrnite na našo posebno ekipo za podporo distributerjem na naslovu [contact email/phone]. Veselimo se sodelovanja in skupnega uspeha!