Naša dosedanja zgodba.

render-4-min

KAKO SMO ZAČELI

Naša zgodba se je začela z zamislijo o preoblikovanju nekaj izbranih izdelkov, da bi povečali njihovo praktičnost in naredili njihov vizualni videz privlačnejši. Izdelkom, ki so bili že zavrženi, smo skušali vrniti življenje, jim dati nov namen in jih narediti edinstvene. Strast do ustvarjanja in razvoja nas je pripeljala do novih oblikovalskih izdelkov. Uporabili smo naravne materiale, kot so glina, les, kovina in beton, združene s pridihom sodobne tehnologije. Njihova kombinacija je robustna, a hkrati bujna in strastna ter se brezhibno prilagaja potrebam naših potrošnikov.

ČEZ ČAS...

Naš projekt je postal podjetje in se je iz začetnih idej razvil v vizijo ustvarjanja razkošnih in tehnično izboljšanih izdelkov. Osredotočili smo se na vinske pripomočke in razsvetljavo. V enem letu se je naš katalog razširil na vrsto izdelkov, ki odražajo željo po ustvarjanju dolgotrajnih izdelkov, ki so prefinjeni in hkrati vsestranski.

NAŠE IZKUŠNJE

Z več kot 20-letnimi izkušnjami v različnih panogah lahko izpolnimo tudi najzahtevnejša pričakovanja. V svoji karieri smo se ukvarjali z razvojem in proizvodnjo opreme za pomorski sektor in igralniško industrijo, pri čemer so projekti potekali od ideje in skice do končnega izdelka. Imamo izkušnje na področju oblikovanja in inovacij ter se poglobimo v težave strank in jih učinkovito rešujemo. Naš cilj je spremeniti ideje v estetsko in tehnično dovršene izdelke.

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: +386 51 241 201
hello@taraboss.com

Bazoviška cesta 7, Sežana, Slovenija
Od ponedeljka do petka: od 9.00 do 17.00